aplicatia wordrake

Un avocat care lucreaza cu clienti din strainatate trebuie sa stapaneasca foarte bine limba engleza. Conversatii de pe mail sau chiar actele pe care le redacteaza trebuiesc editate. Chiar si vorbitorii nativi de engleza au unele probleme de comunicare in scris. Cele mai des intalnite sunt legate de folosirea afirmatiilor negative sau folosirea excesiva/gresita a unor cuvinte.  Exista insa o solutie foarte eficienta pentru astfel de probleme si este special creata pentru limbajul juridic.
WordRake este un software de corectat texte, care poate fi integrat in Microsoft Word si Outlook. Acest soft este special conceput pentru avocati, iar la inceputul lunii noiembrie a fost lansata a 3-a versiune, care ofera o corectura cu 25% mai buna decat versiunea anterioara. Acest software este foarte usor de folosit. Printr-un singur click poti verifica textul respectiv. Unde va fi nevoie vei primi sugestii, pe care tu decizi daca le vei accepta.

Programul a fost creat in 2012 de un avocat si scriitor pe nume Gary Kinder. Acesta a devenit celebru in 1998, cu “Ship Of Gold In The Deep Blue Sea”, care este pe locul 7 in topul The New York Times al celor mai bine vandute carti.VIDEO: Cum functioneaza aplicatia

IT-ul iti da batai de cap, iar business-ul tau are de suferit din cauza asta? Apeleaza la Connsys. Iti oferim un audit IT gratuit in urma caruia vei afla ce ai de imbunatatit. 

Vreau un audit IT

Sursa: Lawsitesblog

Servicii de securitate IT - Connsys - Bucuresti

Inspirație și cunoștințe direct în inbox-ul tău.

Înscrieți-vă pentru newsletter-ul nostru lunar și beneficiați de sfaturi și perspective despre modurile de lucru, procesele și securitatea din platforma cloud Microsoft (Office 365, Azure, etc.)