cele mai bune laptopuri

Un manager care conduce o casa de avocatura stie ca laptopul pe care il va avea pe birou la intalnirile de afaceri poate inseamna mai mult decat un simplu laptop. Exact ca in cazul unei masini, pe langa imagine, care conteaza enorm in succesul unui profesionist din domeniul juridic, laptopul performant asigura fiabilitate, viteza de procesare a datelor ridicata si siguranta. Aceasta ultima caracteristica pot spune ca este cea mai importanta atunci cand vorbim de date sensibile.

Asadar voi enumera cele mai bune laptopuri business, pornind de la un ecran de 13” si terminand cu un model convertible.

Laptopuri de 13″

Apple MacBook Air 13 – 5350 RON

Aceast laptop de la Apple este o alegere perfecta pentru un om de business care se afla tot timpul in miscare si tine mult la imaginea sa. Este usor de transportat (1.08 kg), bateria are o autonomie de 12 ore iar designul cu siguranta este cel castigator. Procesorul este Intel® Core™ i5 cu o frecventa de 1600 MHz, care poate ajunge la 2700 MHz in Turbo Boost. Asta inseamna ca ii poti mari puterea de procesare, atunci cand situatia o cere. Stocarea flash de pe MacBook Air este de pana la 17 ori mai rapida decat cea pe o unitate hard dist de 5400-rpm de notebook.servicii it bucuresti

+Greutate. Foarte usor de transportat
+Design
+Luminozitatea ecranului
-Grafica nu impresioneaza


HP EliteBook 840 – 6237 RON

Acest EliteBook de la HP este o alegere foarte buna pentru un laptop business performant, care este conceput sa reziste la vibratii, praf, altitudine si temperaturi inalte. Laptopurile HP au o durata lunga de viata, iar la securitate stau foarte bine. Poti folosi cititorul biometric de amprenta pentru a te loga sau pentru a intra pe site-uri si a instala programe.
Procesorul este un Intel® Core™ i5-6200U, care face acest laptop sa intre in categoria high-end. Display-ul este LED backlight de 14”, care permite o rezolutie de 1920 x 1080 in format Full HD.servicii it bucuresti

+Finisaje de calitate
+Durata de viata a bateriei este foarte buna
+Performante excelente
-Contrast mic al display-ului care limiteaza destul de mult unghiurile de vizualizare

ASUS ZenBook – 5399 Ron

Laptopul ZenBook de la Asus este elegant, usor de utilizat si foarte performant. Finisajele metalice il fac foarte rezistent si usor de curatat. Grafica este foarte clara, de o calitate superioara. Ecranul Full HD de 13.3 inchi poate oferi o rezolutie de 1920 x 1080, care te va ajuta in momentul in care ai de tinut o prezentare care pune accentul pe elementele vizuale. Laptopul dispune de procesor Intel® Core™ din a 6-a generatie, fiind optimizat pentru un consum de energie redus. Bateria are o autonomie de +9 ore de functionare.

servicii it bucuresti

+Performante grafice excelente
+Design impresionant si finisaje din aluminiu
-Tastatura este incomoda
-Webcam-ul furnizeaza imagini neclare (blurry)

Laptopuri de 15’’

Dell Inspiron 7559 – 5799 Ron

Acest laptop produs de Dell cu siguranta va lasa multi oameni cu gura cascata, dar asta nu este singurul lucru pe care il poate face. Dell Inspiron 15 7000 are performante grafice foarte bune, un ecran 4K de o calitate superioara, impreuna cu un set de difuzoarele stereo cu subwoofer care fac sunetul sa fie cu adevarat impresionant .

servicii it bucuresti

+Difuzoarele
+Design
-Display-ul nu este foarte luminos
-Durata de viata a bateriei este sub medieLaptop de 17″

HP ProBook 470 G3 – 4649 Ron

Probook 470 se lauda ca poate inlocui un PC si promite sa te scape de zgomotul acela deranjant de operare. Noul procesor Skylake poate face fata multor provocari. Laptopul este foarte silentios, nu se incalzeste si are un harde de 1TB. Bateria are o durata de viata acceptabila pentru un ecran de 17”

servicii it bucuresti

+Finisaje de calitate
+Touchpad-ul si tastatura sunt foarte comode
+Durata de viata a baterie este foarte buna
-Garantie oferita este 12 luni. Recomandam 24 luni

Laptop convertibil

Lenovo Yoga 900 – 5590 Ron

Acest design va impresiona cu siguranta audienta in momentul in care il vei inaugura in prima sedinta, dar functionalitatea sa va fi cea care face bugetul sa fie foarte bine investit. Ecranul adaptabil are 4 moduri diferite in care poate fi folosit: Laptop, Stand, Cort sau Tableta. Asta inseamna ca te vei putea adapta oricarei situatii. Fie ca esti intr-un loc aglomerat si ai nevoie sa folosesti laptopul ca pe o tableta sau vrei sa rotesti cu usurinta ecranul la 360 de grade in timpul unei prezentari, acest laptop este perfect pentru un om de business dependent de informatie. Hardul este de 512GB SSD, display-ul este de 13.3” si procesor Intel® Core™ i5-6200U.

servicii it bucuresti

+Design atragator si ecran convertibil
+Display cu contrast foarte bun
+4 porturi USB
-Tasta Shift dreapta este mica
-Displayul ar fi putut fi mai luminos

Servicii de securitate IT - Connsys - Bucuresti

Inspirație și cunoștințe direct în inbox-ul tău.

Înscrieți-vă pentru newsletter-ul nostru lunar și beneficiați de sfaturi și perspective despre modurile de lucru, procesele și securitatea din platforma cloud Microsoft (Office 365, Azure, etc.)