transformare digitala case de avocatura

Transformarea digitala din ultimii ani a fost perceputa in prima faza ca o amenintare pentru oamenii de business, dar a ajuns a deveni o problema strategica pentru multe companii din Romania. Fie ca vorbim de o casa de avocatura sau de un avocat independent, nu exista alta varianta decat cea de a accepta digitalul.Aceasta directie spre care tinde sa se traduca competitivitatea in aprope toate domeniile a fost intens dezbatuta la Microsoft Summit 2016. Companiile nu mai pot ignora adoptia solutiilor digitale si utilitatea loc pentru a fi competitivi si pentru a creste businessul.

Transformarea digitala ofera in acelasi timp probabil cea mai mare oportunitate de afaceri a acestei generatii, in orice domeniu“,  crede Gabriela Matei (General Manager al Microsoft Romania)Mai mult de jumatate din populatia globului foloseste tehnologii de ultima ora si este conectat in permanenta la mediul online. Previziunea lui Don Grantham (Presedintele Microsoft pentru Europa Centrala si de Est) este ca pana in 2025, numarul persoanelor conectate va fi de 5 miliarde.servicii it bucuresti

Ce inseamna asta pentru companii?

Cand vorbim de transformarea digitala, ne vom uita inspre cei mai importanti 4 piloni:

*Clienti

*Angajati

*Operatiuni

*Servicii/produsele companiei
„Sistemul de digitalizare are patru componente: este vorba despre cum se poarta o entitate cu clientii si cum schimba experienta pentru clienti, cum isi imputerniceste angajatii folosind transformarea digitala, cum sunt optimizate modelele operationale si cum se schimba acestea si cum se schimba produsul“, a mai spus Don Grantham.

Unde se afla Romania? Statistile UE spun ca Romania este pe ultimul loc in ceea ce priveste adoptia solutiilor digitale. Exista semnale care arata ca firmele locale incep sa depaseasca prima faza a digitalizarii, prin utilizarea solutiilor de gestiune a resurselor companiei (ERP – Enterprise Resource Planning), de administrare a diferitelor procese si activitati (CRM – Customer Relationship Manage­ment, HCM – Human Capital Mana­gement etc.) la solutii de analiza a datelor care permit luarea deciziilor de management intr-un timp mai scurt (BI – Business Intelligence) si la solutii de optimizare a diferitelor procese.

Servicii de securitate IT - Connsys - Bucuresti

Inspirație și cunoștințe direct în inbox-ul tău.

Înscrieți-vă pentru newsletter-ul nostru lunar și beneficiați de sfaturi și perspective despre modurile de lucru, procesele și securitatea din platforma cloud Microsoft (Office 365, Azure, etc.)