departament IT externalizat

Ca sa poti conduce o afacere de succes in primul rand trebuie sa stii cum sa te organizezi, iar daca te numeri printre firmele mici si mijlocii sau detii o afacere precum o casa de avocatura, externalizarea departamentului IT te poate scapa de numeroase probleme. Externalizarea serviciilor IT poate aduce numeroase beneficii, inclusiv reducerea costurilor, acces la expertiză specializată și concentrarea resurselor interne asupra activităților cheie ale afacerii.

Facand acest pas vei avea posibilitatea de a lucra cu experti in domeniu care pot sa-ti ia de pe cap o multime de responsabilitati.

Asadar, te invitam sa descoperi cateva dintre responsabilitatile departamentului IT externalizat:

Suport tehnic IT ori de cate ori este cazul

O companie specializata in domeniul IT te va ajuta la orice ora sa iti rezolvi problemele. Aceasta iti va oferi suport in toate problemele prin care treci si va gasi oricand o solutie astfel incat sa eviti situatiile neprevazute.

Comunicare rapida 24/7

Atunci cand iti externalizezi serviciile IT trebuie sa colaborezi cu o companie care sa comunice cat mai rapid si eficient. Ai nevoie de un personal amabil si gata sa discute cu tine oricand. Prin comunicare se vor gasi cele mai bune solutii la problemele tale, putand sa eviti astfel probleme de natura informatica.

Grad ridicat de securitate

Principalul motiv pentru care trebuie sa apelezi la un departament IT externalizat este ca acesta iti va putea oferi un grad ridicat de securitate.

O firma din domeniul IT stie ce trebuie facut pentru a evita pierderea sau compromiterea datelor tale personale. Cel mai bine iti poti securiza afacerea prin utilizarea unor echipamente profesionale, care sa fie intretinute de o companie specializata.

 

Ai nevoie de suport IT?

Descopera avantajele unui parteneriat cu Connsys.

Servicii IT imbunatatite

O companie IT este conștienta de felul in care se pot evita problemele ce pot aparea in timp. Nu vei mai avea emoții atunci când te vei lovi de o problema de natura informatica deoarece vei beneficia de soluții rapide.

Firmele IT dispun de experți în diverse domenii, de la securitate cibernetică și infrastructură IT până la dezvoltare de software și suport tehnic. Prin colaborarea cu o astfel de companie, vei avea acces la un nivel înalt de expertiză fără a fi nevoit să recrutezi sau să pregătești intern o echipă vastă de specialiști. Imagineaza-ti o intreaga echipa care se ocupa de afacerea ta si care va face tot ce este necesar pentru ca parcul tau informatic sa fie functional la capabilitati maxime.

Experienta din spatele acestei echipe isi va pune amprenta intr-un mod pozitiv asupra afacerii tale.

Poti conduce o afacere de succes daca stii cum sa o organizezi. Daca esti un bun antreprenor si intelegi felul in care functioneaza mediul de afaceri, cu siguranta stii ca este necesar sa ai pe langa tine un departament IT externalizat. Lasa partea informatica pe mainile celor care se pricep cel mai bine si tu ocupa-te de ceea ce este cu adevarat important si anume dezvoltarea companiei pe care o reprezinti.

Serviciile noastre IT sunt dedicate firmelor mici si mijlocii, caselor de avocatura si altor companii care doresc sa isi dezvolte afacerea in timp ce au sustinerea necesara din partea unui departament IT externalizat.

Poti afla mai multe informatii despre felul in care putem sustine afacerea ta apelandu-ne la numarul de telefon 0 213 005 373.

Programeaza un apel video.

  • Fara nicio obligatie comerciala.
  • Analizam nevoile.
  • O discutie scurta cu unul dintre specialisti.

Camil Moldoveanu, Managing Partner

Servicii de securitate IT - Connsys - Bucuresti

Inspirație și cunoștințe direct în inbox-ul tău.

Înscrieți-vă pentru newsletter-ul nostru lunar și beneficiați de sfaturi și perspective despre modurile de lucru, procesele și securitatea din platforma cloud Microsoft (Office 365, Azure, etc.)