Soluții IT scalabile. flexibile.

 • Cine suntem ?

  Suntem o echipă tânără, pasionată de tehnologie și antreprenoriat. Ne consideram inainte de toate consultanti IT si credem ca putem ajuta companiile sa se dezvolte printr-o strategie IT corecta. Am început activitatea în 2006 si ne propunem să ajungem acea companie la care te gândești când ceva nu merge bine in departamentul IT. Lucrăm la acest lucru zilnic, dezvoltând soluții, procese, căutând oameni talentați cu ajutorul cărora să putem livra servicii excepționale. Deși acest obiectiv necesită multă muncă, suntem siguri că în următorii ani îl vom atinge.

 • Echipa motivata.

  Connsys a fost fondata in 2006. Camil, proaspat absolvent de facultate cu profil informatic si Cosmin, manager IT intr-o banca au fost parteneri fondatori. Am inteles repede ca singura metoda prin care putem aduce valoare foarte mare clientilor nostri este alaturi de o echipa foarte motivata si experimentata. Cautam oameni pasionati, care doresc sa se dezvolte profesional si carora le oferim o calatorie foarte frumoasa, avand acces la cele mai variate tipuri de sisteme informatice. Eugen si Adrian au devenit parteneri in 2014. Prin programul de cariera Connsys, orice junior are ocazia sa ajunga partener si asociat. O echipa buna iti permite sa ai clienti fericiti!

 • Clienti fericiti.

  Satisfactia clientilor se rezuma la un singur lucru, au nevoie de un partener care isi asuma integral responsabilitatea dezvoltarii lor din punct de vedere IT si care la fiecare sfarsit de an sa ii ajute sa genereze o crestere, astfel devenind dintr-o cheltuiala, o investitie. Majoritatea clientilor nostri afla dupa o scurta perioada de timp ca pentru noi increderea este una dintre elementele de baza ale acestui parteneriat si ca ne asumam tot ce promitem chiar si atunci cand lucrurile se complica. Scopul nostrum final este de a depasi asteptarile in fiecare colaborare. Clientii fericiti iti ofera profit si crestere!

 • Profit si crestere.

  O echipa incredibila, capabila sa livreze servicii ireprosabile, care sa ne tina clientii fericiti. Am invatat ca asta genereaza profit si crestere. Ce facem mai departe? In cadrul Connsys dezvoltam un mini incubator pentru idei si colegi care vor sa isi urmeze pasiunea, care vor sa inoveze si sa devina antreprenori. Le punem la dispozitie o cariera in IT, know how de business si investim in planurile lor in calitate de parteneri. Astfel ne asiguram ca exista intodeauna urmatorul nivel chiar si pentru cei mai ambitiosi membri ai echipei. În acest sens Connsys lucrează și la proiecte interne, inovative, cu care ne mândrim.

Happy Staff
Profit & Growth
Happy Clients

Echipa management

Vrei sa faci parte din echipa Connsys?

Cautam persoane pasionate care doresc sa isi dezvolte o cariera in IT.
Ups! Am intampinat o problema in trimiterea CV-ului tau. Te rugam sa verifici formatul CV-ului (.PDF/.DOC/.DOCX sub 5MB dimensiune)

Proiecte interne cu care ne mandrim

Logo Jaboo

- Fight smarter.

Ever wanted to learn martial arts but lacked the time to step on a gym’s tatami?
At Jaboo we have developed a strap that connects you to your phone and acts as your personal sensei.

Jaboo product

Connsys in presa

 • Tech.eu

  Best Romanian Startups

  Jaboo was included by Tech.eu website in list of Romanian startup to look out for in 2016

 • Locul 2 la HowtoWeb

  250 de echipe inscrise, 32 selectate, 8 ajung in finala la una dintre cele mai puternice competitii din regiunea CEE.

 • Jaboo @ Pirates Summit

  Jaboo @ Pirates Summit

  Catwalk ne povesteste experienta echipelor din Romania, selectate sa participe la Pirates Summit 2015.

 • Camil in 30under30

  Camil in 30under30

  Fondatorul Connsys, Camil Moldoveanu a fost selectat de catre Forbes in generatia 30sub30 2015.

 • Connsys la Zf Live

  Connsys la Zf Live

  Camil, fondatorul Connsys, a fost invitat la ZF live sa vb despre planurile echipei noastre si despre piata IT.

 • Connsys in Business Magazin

  Connsys in Business Magazin

  Povestea fondatorului Connsys, Camil Moldoveanu si descrierea noului proiect intern dezvoltat cu ajutorul echipei noastre.