mega888 Blog | Connsys Externalizare IT | Servicii IT
 
Tutorial pentru configurarea aplicatiei Microsoft Bookings

Tutorial pentru configurarea aplicatiei Microsoft Bookings

In calitate de parteneri silver ai Microsoft ne-am gandit sa ne punem la bataie experienta in configurarea si customizarea suitei de aplicatii Microsoft si sa venim astfel in ajutorul companiilor mici si mijloci care au nevoie de solutii IT eficiente, mai ales in aceasta perioada. Vom prezenta aplicatii mai putin cunoscute de companiile din Romania, dar folosite la scara larga si cu mare succes in tarile din Vest, pentru fiabilitatea lor si modul intuitiv de utilizare.

Incepem cu Bookings, care mai mult decat un calendar este un instrument pentru organizarea intalnirilor online si offline, atat in exteriorul cat si in interiorul organizatiei:

-          afacerea ta, cu serviciile, preturile si intervalele orare cand sunteti open for business devine mai usor de accesat;

-          clientii pot vedea în timp real in calendarul tau sloturile libere, pot programa/reprograma o întalnire sau rezerva anumite servicii pentru care primesc remindere automate pe e-mail;

-          in Bookings poți tine multe calendare, particularizate si sincronizate între ele.

In tutorial, colegul nostru, Eugen, iti explica pasii pentru configurarea initiala a Microsoft Bookings. Enjoy si asteptam feedback-ul tau! :) 

 


Inapoi la blog

Share daca ti-a placut acest articolAbonează-te la newsletter

Abonare confirmata!
Ajax Loader
Posted by: eugen.sechel
Articol scris de

Eugen Sechel

Senior System Administrator

Eugen face parte din echipa fondatoare Connsys si este primul angajat in firma. In cei peste 8 ani de activitate a implementat solutii pentru toti clientii Connsys, a colaborat cu departamente IT ale unor companii multinationale pentru a rezolva probleme complexe si a invatat sa vada solutii si oportunitati acolo unde altii nu vedeau iesire. In prezent este Senior Sysadmin si Partener.