Connsys Externalizare IT | Servicii IT

Aplicatia saptamanii pentru avocati! Corectezi si editezi texte in limba engleza cu un singur click

Aplicatia saptamanii pentru avocati! Corectezi si editezi texte in limba engleza cu un singur click

Un avocat care lucreaza cu clienti din strainatate trebuie sa stapaneasca foarte bine limba engleza. Conversatii de pe mail sau chiar actele pe care le redacteaza trebuiesc editate. Chiar si vorbitorii nativi de engleza au unele probleme de comunicare in scris. Cele mai des intalnite sunt legate de folosirea afirmatiilor negative sau folosirea excesiva/gresita a unor cuvinte.  Exista insa o solutie foarte eficienta pentru astfel de probleme si este special creata pentru limbajul juridic.
WordRake este un software de corectat texte, care poate fi integrat in Microsoft Word si Outlook. Acest soft este special conceput pentru avocati, iar la inceputul lunii noiembrie a fost lansata a 3-a versiune, care ofera o corectura cu 25% mai buna decat versiunea anterioara. Acest software este foarte usor de folosit. Printr-un singur click poti verifica textul respectiv. Unde va fi nevoie vei primi sugestii, pe care tu decizi daca le vei accepta.

Programul a fost creat in 2012 de un avocat si scriitor pe nume Gary Kinder. Acesta a devenit celebru in 1998, cu “Ship Of Gold In The Deep Blue Sea”, care este pe locul 7 in topul The New York Times al celor mai bine vandute carti.

VIDEO: Cum functioneaza aplicatia

IT-ul iti da batai de cap, iar business-ul tau are de suferit din cauza asta? Apeleaza la Connsys. Iti oferim un audit IT gratuit in urma caruia vei afla ce ai de imbunatatit. 

 

Sursa: Lawsitesblog
Inapoi la blog

Share daca ti-a placut acest articolAbonează-te la newsletter

Abonare confirmata!
Ajax Loader
Posted by: admin
Articol scris de

Daniel Ciuta

Sales Manager at Connsys

Daniel este jurnalist si are o experienta de peste 10 ani in comunicare. Pasiunea pentru tehnologie l-a adus la Connsys, unde a preluat atributiile de marketing si vanzari.