Connsys Externalizare IT | Servicii IT

Office 365 pentru business-ul tau!

Office 365 pentru business-ul tau!

Echipa ta productivă online, oriunde ar fi.
OFFICE 365
Instrumente robuste de lucru, în cloud.

• Ai acces permanent la e-mail, contacte, calendare și documente. De oriunde. Pe orice device.
• Ești oricând față în față cu partenerii și colegii, în întâlniri online.
• Accesezi de oriunde documentele companiei în condiții de maximă securitate a datelor.
• Funcționare garantată financiar 99.9% și suport tehnic profesional.
• Înainte investeai în IT. Acum consumi IT, în ritmul și în cantitatea pe care le preferi.

servicii it bucuresti

PLATFORMA DE LUCRU PENTRU TOATĂ COMPANIA
Office 365 este biroul tău în cloud, cu instrumente de productivitate găzduite pe serverele Microsoft. La baza lui se află familiarele aplicații performante Office, disponibile acum online, deci permanent aduse la zi. Dar Office 365 înseamnă mult mai mult: o platformă de lucru la nivel enterprise, accesibilă companiilor de orice dimensiune. Întâlniri online, documente partajate, email și calendare de business. Toate aflate la o conexiune de internet distanță, prin PC, laptop, tabletă sau telefon mobil.

Comanda acum Office 365CE CONȚINE OFFICE 365

Office 365 îmbină familiara suită Microsoft Office pentru calculatoare cu versiunile online ale următoarei generații de produse Microsoft pentru colaborare și comunicare.
Pilonii Office 365 sunt: 

  • performanta soluție de e-mail și calendare Microsoft Exchange Online
  • platforma de colaborare Microsoft SharePoint Online
  • suita de productivitate Office Online 
  • soluția de conferințe video Microsoft Skype for Business Online. 
    servicii it bucuresti

La elementele de bază ale Office 365 se adaugă o serie de instrumente online care te ajută să colaborezi mai eficient în organizație. Acestea susțin unificarea conținutului digital, a proceselor de lucru și a coordonării, prin descoperirea și partajarea informației între utilizatori.
 OFFICE DELVE. O nouă modalitate de a căuta și a descoperi conținut în toată platforma Office 365 pe baza unor sugestii personalizate. Delve este prima experiență bazată pe Office Graph, o aplicație care folosește învățarea automatizată pentru a livra rezultate relevante pentru fiecare utilizator în parte.
 GROUPS. Grupurile din Office 365 fac legătura între colegi, informații și aplicații de care aceștia au nevoie pentru a lucra mai bine împreună.
OFFICE 365 VIDEO. O destinație securizată unde utilizatorii pot publica și descoperi conținut video destinat organizației.
SWAY. O aplicație digitală profesională de storytelling, care te ajută să îți exprimi ideile pe un suport web interactiv. Motorul de design inclus în Sway ajută fiecare membru al echipei să producă prezentări sau rapoarte vizuale fără training suplimentar. Sway poate fi prezentate pe orice browser sau ecran, și poate fi trimis la colegi sub forma unui simplu link.
OFFICE 365 PLANNER. Un instrument care permite organizarea vizuală a proceselor și proiectelor. Echipa poate crea planuri noi, delega sarcini, partaja fișiere, termene limită și raportări. Coordonatorii de proiect pot de asemenea asocia documente cu anumite sarcini.

AVANTAJE OFFICE 365
 Niciodată nu va mai trebui să cumperi o versiune nouă de Office. NICIODATĂ.
 Fiecare utilizator poate instala Office pe până la 5 calculatoare PC sau Mac (în funcție de planul tarifar ales).
 Salvezi toate informațiile și documentele în cloud pentru backup și acces de oriunde.
 Poți folosi Office pe smartphone sau pe tabletă.

Cu Office 365 timpul și spațiul nu mai sunt constrângeri pentru funcționarea echipei tale.

DE CE ESTE MAI BINE ÎN CLOUD ?
 Timpul și spațiul nu mai sunt constrângeri pentru organizare. Cu Office 365 echipa ta lucrează de oriunde, pentru că are oricând la dispoziție un birou virtual online.
 Poți folosi orice dispozitiv, de pe orice platformă (Windows, Android, iOS), pentru a te bucura de aceeași experiență familiară și fluentă a instrumentelor de business.
 Costurile de achiziție și administrare a infrastructurii hardware sunt în mare proporție eliminate prin folosirea soluțiilor cloud.
 Microsoft oferă o soluție integrată și cuprinzătoare pentru a administra dispozitive, aplicații, utilizatori și date în condiții de mobilitate nelimitată.
 Soluțiile cloud permit redimensionarea cvasi-instantanee a soluțiilor oferite companiei tale, indiferent de dimensiuni, simultan cu creșterea nevoilor de resurse IT.
 Microsoft oferă o platformă cloud cu adevărat hibridă, care îți permite să folosești aceleași tehnologii și capabilități atât în rețeaua locală, cât și în cloud.
 Microsoft are o ofertă completă de soluții cloud, de la Infrastructură ca Serviciu (IaaS) la Platformă ca Serviciu (PaaS) și toată suita de Software ca Serviciu (SaaS).

servicii it bucuresti


 

Comanda acum Office 365

 

 

 

 

 

 

 

Comanda acum Office 365


Inapoi la blog

Share daca ti-a placut acest articolAbonează-te la newsletter

Abonare confirmata!
Ajax Loader
Posted by: admin
Articol scris de

Daniel Ciuta

Sales Manager at Connsys

Daniel este jurnalist si are o experienta de peste 10 ani in comunicare. Pasiunea pentru tehnologie l-a adus la Connsys, unde a preluat atributiile de marketing si vanzari.